Membership Levels

We kennen 3 verschillende lidmaatschappen en in deze opstartfase zijn ze extra voordelig geprijsd, je betaald dan één bedrag voor 12 maanden en na de 12 maanden kun je besluiten om lid te blijven of om te stoppen. Als je stopt kun je geen nieuwe muziek meer uploaden. Dat wat je al geüpload hebt blijft online staan en wordt gewoon met je afgerekend tot dat jij stop zegt.  Zodra je bent ingeschreven kun je je muziek uploaden. 

Lidmaatschap 1:  1 artiest

Als je alleen de muziek van jezelf of je band online wilt distribueren.

Lidmaatschap 2:  3 artiesten

Als je in meer dan 1 band zit of muzikale vrienden wilt helpen met de digitale distributie.

Lidmaatschap 3:  4 of meer artiesten

Nu ga je op een label lijken.

We zijn aan het opstarten en in de komende maanden zullen we extra functies toevoegen en we ontvangen graag je op- en/of aanmerkingen, die kun je sturen naar: feedback@streamugo.com

* Voor al onze leden geldt dat ze gebruik kunnen maken van onze kennis en kunde. Desgewenst kunnen we je helpen met promotie, boekingen, tourmanagement, auteursrechten, naburige rechten, etc. etc. Een simpele email naar lid@streamugo.com en we helpen je zo snel mogelijk. En mochten er extra kosten aan je wensen verbonden zijn dan hoor je dat vooraf en kun je uiteraard nog gewoon besluiten of je dat dan wel of niet wilt.

Voor meer informatie kun je even mailen naar info@streamugo.com

Streamugo

FREE
VIEW