Membership Checkout

Membership Level change

You have selected the Basis membership level.

Het abonnement voor het uploaden en managen van je eigen carrière!

The price for membership is €5.00 per Month.


Account Information Already have an account? Log in here

LEAVE THIS BLANK

Billing Address


Payment Information We Accept Visa, Mastercard, American Express, and Discover

/
(what's this?)

Membership Account

We kennen 3 verschillende lidmaatschappen in onze opstartfase en die staan hier onder uitgelegd. Zoals gezegd we zijn aan het opstarten dus ontvangen graag je feedback (liefst opbouwend, maar graag altijd constructief ;-)). feedback@streamugo.com

Student:

Uit ervaring weten we dat je als student veel meer uitgaves dan inkomsten hebt. Toch maak jij al prachtige muziek dus laten we zorgen dat de hele wereld dat kan horen (en er gewoon voor betaald,... aan jou)

Basis

Je muzikale carrière loopt of is al lang volwassen, in ieder geval is het belangrijk om makkelijk en snel toegang te hebben tot alle digitale distributie platforms in de wereld.

Producer of manager

Een overzichtelijk platform voor alle distributie overzichten van jouw artiesten.

Hoe werkt het:

Simpel

  1. Kies het abonnement dat bij jou hoort
  2. Vul je gegevens in en betaal de eerste maand.
  3. Stuur je track(s) op met alle bijbehorende informatie op via het upload formulier of door te mailen met upload@streamugo.com of door een we-tranfer file aan te maken en de link daarvan te sturen naar transfer@streamugo.com(geef hier ook specifiek aan of je muziek naar alle platforms mag worden door gestuurd, of dat je platforms of landen wilt uitsluiten!)
  4. Het publiceren van je muziek naar alle platforms kost maximaal 5 dagen.
  5. Vanaf dat de muziek beschikbaar is voor streaming en downloads ontvang je maandelijkse een overzicht van je track(s).
  6. Voorlopig kun je al je overige vragen met netrekking tot je muzikale carrière vragen via lid@streamugo.com. Op korte termijn upgraden we deze website en heb je toegang tot de Streamugo community.

Streamugo

FREE
VIEW